Canada Resort

 Waarom investeren in recreatief vastgoed?

Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich ten opzichte van overige beleggingsproducten vooral door het feit dat de investeerder (en eigenaar van een vakantiewoning) daadwerkelijk tastbaar plezier kan beleven aan de investering. In de vakantiewoning kan de investeerder immers haar vakantie doorbrengen. Bovendien kan de investeerder dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld kinderen, kleinkinderen en vrienden door hen ook in de woning te laten verblijven. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich ten opzichte van overige beleggingsproducten vooral door het feit dat de investeerder (en eigenaar van een vakantiewoning) daadwerkelijk tastbaar plezier kan beleven aan de investering.

In de vakantiewoning kan de investeerder immers haar vakantie doorbrengen. Bovendien kan de investeerder dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld kinderen, kleinkinderen en vrienden door hen ook in de woning te laten verblijven.

Een kwalitatief hoogwaardige vakantiewoning is waardevast; Het is een gezond alternatief in verband met de spreiding van uw investeringen; U kunt rekenen op een stabiele huurinkomstenstroom wanneer u de vakantiewoning verhuurt via een professionele organisatie; U hoeft zich geen zorgen te maken over leegstandrisico, de woning wordt immers verhuurd aan toeristen voor korte aaneengeschakelde periodes (zgn. short stay); De investering is crisisbestendig vanwege voortdurende vraag door toeristen; De investering is inflatiebestendig omdat de huurinkomsten jaarlijks met de inflatie-index meegroeien; De aankoop van een vakantiewoning is veelal goed financierbaar; Indien u het beheer van uw eigendom overdraagt aan een professionele organisatie, zijn tijdrovende zaken zoals onderhoud aan de woning, tuin en inventaris tot in de puntjes geregeld en heeft u

Een zorgeloze investering. Bij verkoop van de vakantiewoning (exit) wacht u een grote afzetmarkt, omdat het product toegankelijk is voor zowel private als professionele investeerders. Deze voordelen worden versterkt wanneer u kiest voor een vakantiewoning op een mooie toeristische locatie.