Canada Resort

 Omschrijving Canada Resort

 

Jan en Henny Entjes, de eigenaren van Melody Ranch, hebben als initiatiefnemers een duidelijk beeld voor ogen. Canada Resort moet een recreatiepark worden met een geheel eigen sfeer en thematiek. Mede door hun vele reizen naar Canada en Amerika en de bezoeken aan het skioord Whistler werd hun beeld duidelijk. Een recreatiepark in de sfeer en uitstraling van Whistler, maar dan in Nederland.

 

Unieke Canadese sfeer

Canada Resort wordt het eerste log home resort met Canadese architectuur in Europa. Western Red Cedar log homes zijn nog niet eerder op deze schaal in Europa gebouwd.

Park uitstraling

Glooiingen en beplanting zullen bijdragen om de gewenste Canadese uitstraling te realiseren. Uiteraard zal de Maple Leaf (Esdoorn) en de Red Cedar niet ontbreken. Ook zullen er sparren en dennen worden aangeplant om het park ook in de winter een typische Canadese sfeer te geven. Wie Canada zegt denkt aan meren, de grote waterpartij op Canada Resort is dan ook een echte eye catcher.

Niche product

Complexiteit: ingewikkelde en afwijkende bouwonderdelen maken deze bouwwijze duurder dan standaard bouw. In Amerika en Canada wordt het log home gezien als een niche product. Log homes kom je dan ook vaak tegen in de exclusieve skigebieden. Veel celebrities en zakenmensen hebben een log home als vakantiewoning of tweede huis.